|
|
Odp: Nawadnianie podkoronowe a spadek terenu. [wiadomość #130143 (odpowiedź na #130131) ] |
czw, 19 czerwiec 2014 16:09   |
seedkris Wiadomości: 111 Dołączył(a): styczeń 2014 |
Zaawansowany |
|
|
Linia kroplowa powinna leżeć na gruncie. Powinieneś zastosować wbijane kroplowniki.
Pozdrawiam z Podlaskie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nawadnianie podkoronowe a spadek terenu. [wiadomość #130231 (odpowiedź na #130183) ] |
pią, 20 czerwiec 2014 15:43   |
 |
jerzy45 Wiadomości: 1514 Dołączył(a): kwiecień 2007 |
Maniak |
|
|
Zaprezentuje wpisy magwola. Te wpisy najlepiej zobrazują autora...Czy obronią tego twórce...???
..."a ja na takiej ziemi posadzilbym budyn a nawet lepiej pujdzie kisiel ,czysty zysk "
..."nie widze zadnych przeszkod"
..."to zaraza ogniowa a nie gadaj o pszczolach
najlepiej niech sie wypowie Melalontha to jest spec od wszystkiego
pozdrawiam"
..."zadzwon pod 693213040 kolega ma dwa"
..."SlawekS,cos ty taki kozak"
..."waldus, poczekaj na melolontha zapewne sie pokaze tak jak jerzy
45 dobrze ci doradzi ,to sa fachowcy od wszystkich problemow ,oni sie znaja na wszystkim tzn. na niczym"
To jest Twój dorobek kolego magwola...Jak na ponad sześć lat pobytu na portalu to mizerny dorobek, gdzie większość wpisów, to najzwyklejsze docinki, czy złośliwości. Nawet gdy się rejestrowałeś, to podałeś nie prawdziwe dane... Cóż - obłudników w tym kraju jest wielu. Jednak, by kogoś pouczać należy skończyć chociaż jakiś specjalistyczny kierunek...Sama łopatologia nie wystarcza do tego.
PS. Są to pełne wpisy zacytowane metodą kopiuj-wklej...Tu nie ma cięć
[Uaktualnione dnia: pią, 20 czerwiec 2014 15:44] ___pozdrawiam_____
Powyższy tekst jest wyłącznie moją opinią, z którą się zgadzam i utożsamiam.
|
|
|
|
|
Odp: Nawadnianie podkoronowe a spadek terenu. [wiadomość #132453 (odpowiedź na #130131) ] |
śro, 09 lipiec 2014 18:17  |
bukiet Wiadomości: 4 Dołączył(a): luty 2010 |
Nowy |
|
|
Miałam ten sam problem z nawadnianiem.Przewód rozprowadzający wodę został podwieszony do drutu za pomocą plastikowych podwieszek.Podwieszki są zamocowane przed każdym emiterem i woda skapuje tam gdzie trzeba.
|
|
|