nic nie dadza wam grupy zyd trzyma lape 2lata temu za porzeczke dal 5zl i napalencow bylo full nasadzili i ich dorobiaja w tym roku tez pamieta\m w 2008 jak wyborcza pisala jak aronia da zarobic i dala po 0.60 polaczkom w pupke mi tez
ax777kolego jak ktoś zadaje takie pytania to nie rozumie istoty GP. Ja osobiście jestem przeciwny przyjmowaniu osób (do grupy do której należę) z takim podejściem. Lepiej sprzedaj jabłka pośrednikom bez angażowania się w GP.
Faktycznie, być może nie do końca rozumiem istotę GP. Gospodaruję od dwóch lat na 3 ha, brakuje mi wymaganego dziś zaplecza, chłodnia itp.,. Przeczytałem na tym forum, że nie zawsze warto budować chłodnie KA, lepiej przystąpić GP.
stefan74 napisał(a) dnia pon, 24 czerwiec 2013 09:00
nic nie dadza wam grupy zyd trzyma lape 2lata temu za porzeczke dal 5zl i napalencow bylo full nasadzili i ich dorobiaja w tym roku tez pamieta\m w 2008 jak wyborcza pisala jak aronia da zarobic i dala po 0.60 polaczkom w pupke mi tez
Szanuję cię przyjacielu wszyscy wiedzą kto rządzi...
Może ktoś się wypowie jak się mają relacje kosztów utrzymania u pechowców których dosięgły klęski np. grad, w przypadku gdy są członkami GP i "solistów". Sądzę, że wielu to może zainteresować.